Komplexní sypká směs pro přípravu hotového pokrmu (dehydratovaný výrobek).
Použití: Vhodné jako přílohový knedlík k masu a omáčkám.
Dávkování: 1 kg na 0,9l vody
Příprava: Odvážené množství směsi smícháme s odměřeným množstvím vody. Vypracujeme těsto a necháme 3 minuty odležet. Z takto vzniklého těsta vyrobíme 6 knedlíků. Knedlíky vaříme v mírně osolené vodě 20 minut. V konvektomatu vaříme při 100% páry, 98°C 30minut.
Výtěžnost: Z 1 kg směsi připravíme 1,9 kg knedlíků. Při porci 200g připravíme cca 9,5 porcí.
Skladování: Uchovávat při teplotě do 25°C, relativní vlhkost nejvýše 75% a v temnu.
Trvanlivost: 10 měsíců