Pudingový prášek zelené jablko 1kg

Sypká směs pro přípravu hotového pokrmu (dehydratovaný výrobek).

Použití: Vhodné pro přípravu dezertů, krémů, ale i cukroví a sušenek.

Dávkování: 1 kg směsi na 0,75g cukru a 12,5l mléka.

Příprava: Odvážené množství směsi smícháme s odměřeným množství cukru a vlažným mlékem. Za stálého míchání přivedeme k varu a krátce povaříme.

Výtěžnost: Z 1 kg směsi připravíme 13,5kg pudingu. Při porci 200g připravíme cca 67 porcí.

Skladovací podmínky: Uchovávat při teplotě do 25°C, relativní vlhkosti nejvýše 75% a v temnu.

Trvanlivost výrobku: 12 měsíců

0,00 Kč

složení:

  • kukuřičný škrob
  • aroma jablko
  • sůl
  • barvivo chlorofyl, beta-karoten