Základ na Indické pokrmy 2,5kg

Dehydratovaný výrobek

Díky kombinací ovoce, zeleniny a koření lze připravovat základ pro omáčky z Indické kuchyně.

dávkování: 190g směsi na 1l studené vody. Nakonec vmíchat 200ml smetany. 

Příprava: Odměřené množství rozmíchejte dle dávkování ve studené vodě, přiveďte k varu a poté vařte 4 - 5 minut za stálého míchání na mírném ohni. Nakonec vmíchejte smetanu pro zjemnění a dotvoření omáčky. 

0,00 Kč

složení:

  • bramborový škrob
  • pšeničná mouka
  • kvasničný extrakt
  • syrovátka sladká
  • rozinky
  • sušená jablka
  • kari
  • koriandr
  • kurkuma
  • fenykl
  • pepř
  • kmín
  • zázvor
  • muškátový květ
  • hřebíček
  • cukr
  • paprika
  • cibule
  • kyselina citrónová
  • barvivo: paprikový oleoresin
  • sušený rostlinný tuk
  • jedlá sůl
  • maltodextrin