Zeleninové karbanátky 2,5kg

Směs pro přípravu hotového pokrmu (dehydratovaný výrobek).

Dávkování: 1 kg na 1l vody

Příprava: Odvážené množství směsi smícháme s odměřeným množství vody a necháme cca 10 minut nabobtnant. Vytvarujeme karbanátky a smažíme, nebo pečeme při nízké teplotě. Do směsi lze přidat další zeleninu (na 1kg směsi 1kg zeleniny). U staročeských karbanátků můžeme mleté maso (1kg směsi na 1kg mletého masa).

Výtěžnost: Z 1 kg směsi připravíme 2 kg těsta. Při porci 150g připravíme cca 13 porcí.

Skladovací podmínky: Uchovávat při teplotě do 25°C, relativní vlhkosti nejvýše 75% a v temnu.

Trvanlivost výrobku: 10 měsíců


0,00 Kč

složení:

  • neztužený palmový tuk
  • brambory
  • pšeničná mouka
  • sójový granulát
  • zelenina: cibule, pór, česnek, petržel, zelí
  • strouhanka
  • vaječný bílek
  • vaječná směs
  • bramborový škrob
  • sůl
  • syrovátka
  • rostlinný bílkovinný hydrolyzát
  • koření
  • droždí
  • ječná mouka sladová
  • emulgátor
  • antioxidant
  • regulátor kyselosti
  • kyselina citrónová